20110101

2011-01-01

Så har vi då påbörjat ETT NYTT ÅR!!

2010 lägger jag bakom om mig och satsar på 2011! Kan väl säga att 2010 gick mycket fort med både gjädje och mindre roliga saker men det är det roliga man vill komma ihåg. Allt annat stoppas ner i en malpåse och får "ligga till sig" tills det är dags för majbrasan då det får bli en del av den!!

Nyårsafton firade vi i Hunge på Folkets Hus i goda vänners sällskap. Maten var otroligt god och trots en del strömavbrott under eftermiddagen var den riktigt genomvarm och ANDERS du är en mästerkock! Din gratäng var suverän! MONICA, var vore mannen utan en suverän kvinna bakom?? Efterrätten och även förrätten var utsökt!!!!

Barnen glädje över den stora ytan i "salongen" kunde man inte ta fel på. Musiken lite "hög" för "gamla" öron men takten till den satt fint i barnen.

Fyrverkeriet på Nyårsnatten lyste upp den mörka himmelen och skålades in i alkoholfri skumpa.

TACK TILL ER ALLA som fixade och donade för att vi andra skulle få ett fint minne av det gamla året och fin början på det nya!!!!

Firar gärna in nästa Nyår i Sidsjö eller Hunge också!!!

Efter fyrverkeriet påbörjades hemresan via Sidsjö där Gertrud o Roland lämnades av via Bräcke då vägen hö sida var plogad mellan Sidsjö och Bräcke men E14 var lite sämre plogad på hö sida men trafiken var minimal och resan hem gick utmärkt. Väl hemma lågt ett ganska djupt snötäcke på gården men vi gick in och sov vår "skönhetssömn" och Sten har idag tagit sig an snön.

GOD FORTSÄTTNING PÅ 2011!!;)(flower)

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)




Mata in koden inbäddad i bilden